Make-over ColorNed kleurenwaaier

De ColorNed Kleurenwaaier is vollediger dan ooit: inclusief aanbod aan standaard- en projectkeuren, de gladde en matte folies, de metallic reeks en de Ligna lijn met levensechte houtnerfstructuur. Met deze kleurenwaaier heeft u echt de beschikking over het totaal aan kleurmogelijkheden die we u kunnen bieden.

Fysieke ColorNed kleurenwaaier

Al jaren wordt de fysieke kleurenwaaier door zowel architecten als fabrikant gebruikt. Het is een handig  instrument om de kleurmogelijkheden te bekijken, de verschillende (nerf)structuren te bekijken en combinaties te maken, of het nu voor 1 kozijn of een groot  project is.
De kleurenwaaier geeft een beeld van de verschillende kleuren en structuren. Gegroepeerd per kleur is overzichtelijk weergeven welke (RAL)kleuren en structuren leverbaar zijn. Door de QR-code te scannen komt u direct op de specificatiepagina op de website alwaar u de bijzonderheden van de kleur kunt vinden. Toepassingsmogelijkheden, leverspecificaties en overige bijzonderheden zijn daar aangegeven. Heeft u nog geen QR-scanner? Download deze dan hier.

Online kleurenwaaier

Op deze website treft u ook de online kleurenwaaier aan waarin alle beschikbare kleurfolies getoond worden en waar bijzonderheden per betreffende kleur te vinden zijn.

Kleurenwaaier bestellen?

Wilt u een fysieke ColorNed kleurenwaaier bestellen? Dit kan door het contactformulier in te vullen.