Erkend Leerbedrijf

ColorNed - Werken bij - Kleurhelden - CarlienColorNed is gespecialiseerd in het ommantelen/verlijmen van kunststof (kozijn)profielen met een kleurfolie. Onze fabriek in Zwaag is efficiënt ingericht en voorzien van een modern, geautomatiseerd machinepark. Daarbij is zeker gedacht aan de werkomstandigheden van de medewerkers.

ColorNed is een erkend leerbedrijf voor VMBO en MBO leerlingen en we kunnen je goed begeleiden bij het leren van ons vak in de praktijk en het opdoen van werkervaring.

Wil je bijvoorbeeld werken in onze kleurfabriek? Hier worden de kunststof profielen (onderdelen van kunststof kozijnen) verlijmd met een kleurfolie, zodat onze klanten daarmee kunststof kozijnen, deuren en schuifpuien in de gewenste kleur kunnen produceren. Of misschien lever je veel liever een bijdrage aan de logistieke organisatie in de breedste zin van het woord en ga je meelopen met de collega’s van expeditie. Check onze erkenningen op www.s-bb.nl.

Wil je meer weten over de mogelijkheden neem dan contact op met Carlien van der Vlugt via werkenbij@colorned.nl of 088-97 22 212

ColorNed - vacature - erkend leerwerkbedrijf - wij leiden vakmensen op ColorNed - vacature - erkend leerwerkbedrijf - we train professionals - logo