Onderhoud en reparatie

Kunststof en aluminium kozijnen en deuren die van kleurfolie zijn voorzien, zijn zeer onderhoudsarm. In principe is huishoudelijk schoonmaken voldoende met een chloorvrij, niet schurend middel.

Voor het reinigen van sterker vervuilde buitenkozijnen is een speciaal reinigingsmiddel beschikbaar. Deze is gemakkelijk in gebruik. U brengt het reinigingsmiddel aan op de vervuilde delen en maakt deze vervolgens schoon met een niet pluizende tricotdoek. Het verwijdert o.a. vet- en oliesporen, roet maar bijvoorbeeld ook viltstift.

Biologisch afbreekbaar

De inhoud is volledig biologisch afbreekbaar en geproduceerd op waterbasis. Deze reiniger is leverbaar in 200 ml en 1000 ml verpakking. Om de kozijnen na gebruik met deze reiniger langdurig te beschermen tegen weersinvloeden is een onderhoudsmiddel beschikbaar. Dit is in een set met de reiniger en een opbrengspons te bestellen. Neem contact met ons op voor prijzen of bestellen van deze onderhoudsmiddelen.

Deze adviezen zijn van algemene aard, de leverancier van uw kozijnen kan u specifieke onderhoudsadviezen geven.

Reparatie

Indien de folie van uw profiel of kozijn beschadigd mocht zijn hebben we een volledig assortiment reparatiemiddelen, waaronder lakstiften in diverse kleuren. Indien nodig kunnen wij u verwijzen naar gespecialiseerde bedrijven die, bijvoorbeeld bij inbraakschade, geheel onzichtbaar de schade kunnen verhelpen. Neem contact met ons op als u hier vragen over heeft.

ColorNed

Meer weten over de reparatie kit?

Indien de folie van uw profiel of kozijn beschadigd mocht zijn hebben we een volledig assortiment reparatiemiddelen, waaronder lakstiften in diverse kleuren of een complete reparatiekit. Neem contact met ons op als u hier vragen over heeft.