Kwaliteit en garantie

Wij stellen hoge eisen aan de kwaliteit die wij leveren. Dat is onder meer terug te vinden in het KOMO-keur, de kwaliteitseisen en de zorgvuldigheid van produceren en transport klaar maken. Maar het blijkt bovenal uit het eindproduct: een profiel vakkundig voorzien van een kwaliteitsfolie in de door u gewenste kleur(en).

ColorNed heeft Komo keurmerk

Kwaliteitssysteem

Elke productieserie wordt onderworpen aan intensieve kwaliteitstesten. De uitslagen van deze testen worden aan de productiecode gekoppeld in ons geautomatiseerde kwaliteitssysteem. De productiecode wordt via een geautomatiseerd systeem in elk profiel geprint zodat alle gegevens makkelijk te herleiden zijn. Zo kunnen op elk moment, ook na jaren, deze gegevens opgeroepen worden.

De kwaliteitstesten en controles worden zowel in eigen beheer als door externe organisaties uitgevoerd, waaronder KIWA en Loydds. Voor een aantal profielen ommantelen wij, exclusief, onder KOMO-keur.

Garantie

Wij bieden minimaal 5 en maximaal 10 jaar garantie op kleur en structuur van de folies. In onze online kleurenwaaier geven we dit per kleur/folie specifiek aan.

Meer weten over de reparatie kit?

Indien de folie van uw profiel of kozijn beschadigd mocht zijn hebben we een volledig assortiment reparatiemiddelen, waaronder lakstiften in diverse kleuren of een complete reparatiekit. Neem contact met ons op als u hier vragen over heeft.