Werken bij ColorNed

ColorNed BV is sinds 1995 gespecialiseerd in het ommantelen/verlijmen van kunststof (kozijn)profielen met een kleurfolie. Elk profieltype of vorm kan ommanteld worden ongeacht merk of hoeveelheid.

Ruim 25 jaar kleur

Onze fabriek in Zwaag is efficiënt ingericht en voorzien van een modern, geautomatiseerd machinepark. Daarbij is zeker gedacht aan de werkomstandigheden van de medewerkers. ColorNed is gevestigd op industrieterrein Westfrisia aan de Compagnie 7 te Zwaag. Ook is ColorNed een leerwerkbedrijf.

Gestroomlijnd proces

Wij hanteren een kleurenwaaier met ongeveer 150 kleuren en structuren, maar kunnen ook een foliekleur of structuur op aanvraag produceren.

We hebben ons werkproces efficiënt ingericht, met oog voor detail. Niet alleen om kwaliteit van het eindproduct te garanderen, maar ook om onze medewerkers tot bloei te laten komen. We hanteren strenge interne en externe kwaliteitstesten, werken met hoogwaardige materialen en leiden onze medewerkers op tot specialisten. Die combinatie van kwaliteit en deskundigheid maken het mogelijk een kwalitatief hoogwaardig product te fabriceren.

Prettig werken in ons kleurhelden team

ColorNed - Werken bij - Kleurhelden - Daniel Zo’n gestroomlijnd proces betekent ook een prettige werkplek. Er is veel aandacht voor personeel, maar zeker ook voor de zogenaamde arbeidsvoorwaarden. Het machinepark en het gereedschap is van A-kwaliteit, de faciliteiten om in de pauze gebruik van te maken zijn goed geregeld en de indeling van het werk heeft altijd aandacht. Er is een strakke planning, een nieuwe collega wordt goed ingewerkt en begeleidt, iedereen kent zijn taak en het eindproduct is iets om samen trots op te zijn.

Er zijn zeker ook doorgroeimogelijkheden. Binnen de meeste functies werken we met junior en seniorplekken en kan je doorgroeien in je eigen specialisatie, maar het is zeker ook mogelijk om door te stromen naar een ander deel van het productieproces of richting werkvoorbereiding, service of logistiek waar je misschien nóg beter tot je recht komt.

De arbeidsvoorwaarden zijn ook prima op orde. De basis ligt bij de CAO voor de Kunststof en Rubberindustrie aangevuld met bedrijfsregelingen en een goede pensioenregeling.

Erkend SBB Leerbedrijf

ColorNed - vacature - erkend leerwerkbedrijf - wij leiden vakmensen opColorNed is een erkend SBB leerbedrijf en we leiden graag gedreven MBO leerlingen via een stagetraject op in hun favoriete werkveld. Zo maken we onze stagiaires enthousiast ons specialistische vakgebied.

Wil je bijvoorbeeld werken in onze kleurfabriek? Hier worden de kunststof profielen (onderdelen van kunststof kozijnen) verlijmd met een kleurfolie, zodat onze klanten daarmee kunststof kozijnen, deuren en schuifpuien in de gewenste kleur kunnen produceren. Of misschien lever je veel liever een bijdrage aan de logistieke organisatie in de breedste zin van het woord en ga je meelopen met de collega’s van expeditie. Check onze erkenningen op www.s-bb.nl.

Voor meer informatie over een stageplaats neem je contact op met Leo Elsing via werkenbij@colorned.nl

Wij geloven in de kracht van diversiteit

Omdat meer dan 5% van het personeelsbestand bestaat uit mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt mag ColorNed het MVO Westfriesland Proud Partner keurmerk voeren.

Carlien van der Vlugt, directielid van ColorNed: “Wij geloven in de kracht van diversiteit. We hebben niet alleen collega’s met roots in verschillende landen, er werken ook veel mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dat is niet ingewikkeld, het gaat om de juiste match. Het werk moet passen bij de medewerker, maar geldt dat niet altijd? Het is belangrijk om iedereen in zijn waarde te laten, goed te begeleiden en voldoende aandacht te geven. Bijzonder? Wij vinden van niet. Alhoewel, elke collega in ons dreamteam is uniek, dus werken bij ColorNed alleen maar bijzondere mensen.”

Gezond en rookvrij bedrijf

Ons bedrijf is per 1 januari 2022 rookvrij, wat betekent dat werknemers niet roken tijdens werktijd en dat het terrein ook rookvrij is. Een wettelijke verplichting maar ook een weloverwogen keuze om iedereen een rookvrije werkplek te kunnen geven. Het rookvrije beleid geldt overigens ook voor bezoekers, klanten en leveranciers.

Daarnaast zijn wij een gezonde organisatie; je bent altijd in beweging en komt tijdens werktijd zeker aan je minimale stappen per dag en 2x per week wordt er een groot krat met fruit gebracht voor alle collega’s om van te pakken.  En in onze gezellige kantine kan je koffie en thee pakken in de pauzes en hebben we ook een fijne keuken met magnetrons en koelkasten om je meegebrachte lunch in te bewaren en op te warmen.

Wil jij ook werken bij ColorNed?

ColorNed - Werken bij - Kleurhelden - TaufiqBij ColorNed zijn we altijd op zoek naar gemotiveerde collega’s. Voor meer informatie over werken in ons kleurrijke bedrijf, kan je terecht bij:

Leo Elsing

Mail: werkenbij@colorned.nl

Telefoon: 088-97 22 300

Wij hebben op dit moment de volgende openstaande vacatures