060
Karmijnrood
061
Smaragdgroen
062
Zilvergrijs
063
Wit
064
Mosgroen
065
Staalblauw
066
Cremewit
067
Antracietgrijs
068
blauwgrijs
070
Briljantblauw
071
Wijnrood
072
Zinkgeel
074
Kobaltblauw
077
Olijfgrijs
078
Zandgeel
079
Agaatgrijs
080
Lichtgrijs
081
Zwartgroen
082
Bruin
083
Mintgroen
087
Bruinrood
088
Signaalblauw
089
Spargroen
090
Koperbruin
092
Honinggeel
093
Leisteengrijs
094
Grijswit
095
Quartzgrijs
096
Grachtengroen
097
Bentheimergeel
102
Silber Platin
113
Royal Platin
114
Empress Platin
115
Cardinal Platin
117
Earl Platin
118
Crown Platin
119
Quarz Platin
143
Chartwell Green
244
Venstergrijs
246
Steengrijs
247
Telegrijs
249
Zwartgrijs
253
Basaltgrijs
254
Signaalgrijs
262
Zilvergrijs
266
Cremewit
267
Antracietgrijs
268
Blauwgrijs
279
Agaatgrijs
291
Platinagrijs
293
Leisteengrijs
294
Grijs wit
295
Quarzgrijs
296
Grachtengroen
352
Wit
362
Hazy Grey Finesse
366
Cremewit
371
Wine Red Finesse
389
Fir Green Finesse
393
Slate Grey Finesse
437
Chocoladebruin
438
Bruin
460
Helrood
462
Zilvergrijs
463
Wit
464
Mosgroen
466
Cremewit
467
Antracietgrijs
488
Donkerblauw
499
Wit
503
Pyrite
504
Koper
505
Zilver B
506
Saphir Silber
510
Azul
511
Asphalt
512
Zilver V
607
Ash C-35
608
Ceylon C-34
609
Flemish Gold C-33
611
Zilver D
639
Trompet C-32
640
Diamond C-0
641
Shadow Black
646
Moondance C-31
675
Licht ivoor
699
Wit
801
Aluminium geborsteld
802
Zilver geborsteld
804
Platin geborsteld
805
Quartzgrijs geborsteld
806
Mocca geborsteld
807
Schoco geborsteld
809
Antracietgrijs geborsteld
810
Metallic wood mocca
811
Brons
830
Silicia
831
Wit
832
Robijnrood
848
kiezelgrijs
849
Zwartgrijs
852
Wit
853
Basaltgrijs
859
Zwartbruin
863
Wit
866
Cremewit
867
antracietgrijs
875
Licht ivoor
895
Quarzgrijs
967
Antracietgrijs
011
Sapeli
012
Rustiek Eiken
013
Eiken
014
Licht Eiken
015
Donker Eiken
016
020
Golden Oak
021
Douglas Gestreept
022
Oregon 4
024
Nussbaum V
025
Natuur Eiken
027
Siena PR
028
Siena PN
029
Winchester XC
030
Shogun AD
035
Black Cherry
036
vergrijsd-ceder
043
Betongrijs
045
Grijsbeige
046
Steengrijs
048
kiezelgrijs
049
Zwartgrijs
050
Okerbruin
051
Zwartblauw
052
Wit
053
Basaltgrijs
055
Umbragrijs
056
Oranjebruin
057
Moor Eiken
058
Mahonie
059
Zwartbruin

Kleurenwizard

Het is lastig om van een klein kleurenstaaltje een beeld te krijgen van de uiteindelijke uitvoering. Om dit te vereenvoudigen hebben wij de kleurenwizard gemaakt: u kunt daarmee naar hartenlust variëren tot u de juiste combinatie gevonden heeft.
Vervolgens kunt u met een A4 uitdraai waarop de specificaties van de kleuren staan goed voorbereid naar de door u gewenste aannemer/dealer gaan voor een prijsopgave. Eventueel kunnen wij u informeren wie in uw  regio werkzaam is.

Start met configureren

Privacyverklaring

Verzamelen en gebruiken van persoonsgegevens van klanten, leveranciers en andere opdrachtnemers
Graag maken wij u er op attent dat wij de persoonsgegevens die u ons verstrekt zullen verzamelen en gebruiken omdat dit noodzakelijk is om een eventuele overeenkomst met u te sluiten en uit te voeren. Dat geldt zowel voor onze (potentiële) klanten als voor partijen bij wie wij zaken en/of diensten inkopen.

Bent u een (potentiële) klant van ons, dan gebruiken wij uw gegevens om u een offerte te kunnen toesturen, te kunnen bepalen aan welke specificaties of wensen een bepaalde zaak of dienst dient te voldoen, zaken te kunnen leveren of werkzaamheden voor u te kunnen verrichten, te kunnen factureren en met u vlot en efficiënt te kunnen communiceren over de uitvoeringsaspecten van de overeenkomst.

Bent u een (potentiële) leverancier of andere opdrachtnemer dan zijn uw persoonsgegevens eveneens noodzakelijk voor de sluiting en uitvoering van de overeenkomst. Bij inkoop is dat nodig om u te kunnen laten weten aan welke specificaties of wensen een bepaalde zaak of dienst wat ons betreft dient te voldoen, een offerte-aanvraag te kunnen toesturen of een bestelling bij u te kunnen plaatsen, uw facturen te kunnen betalen en vlot en efficiënt met u te kunnen communiceren over andere aspecten van de overeenkomst.

U bent niet verplicht om ons uw persoonsgegevens te verstrekken. Als u ons geen of onvoldoende persoonsgegevens verstrekt, dan is het echter wel mogelijk dat wij aan de hiervoor genoemde werkzaamheden geen uitvoering kunnen geven.

Doorgifte aan derden
In verband met de uitvoering van een eventuele overeenkomst met u is het mogelijk dat wij uw persoonsgegevens moeten verstrekken aan partijen die onderdelen, materialen en producten aan ons toeleveren of in onze opdracht werkzaamheden uitvoeren. Verder maken wij gebruik van externe serverruimte voor de opslag van (delen van) onze verkoop- en inkoopadministratie, waar uw persoonsgegevens een onderdeel van uitmaken. Uw persoonsgegevens worden om die reden aan onze provider van serverruimte verstrekt. Omdat wij gebruik maken van een nieuwsbrief mailing dienst, worden uw persoonsgegevens tot slot doorgegeven aan de aanbieder van deze dienst.

Direct marketing
Als u regelmatig bij ons bestelt, zullen wij de door u opgegeven persoonsgegevens bewaren en gebruiken om u in de toekomst persoonlijk per e-mail op de hoogte te brengen van onze bestaande en nieuwe producten en diensten en u hier eventueel een aanbieding voor te doen. Wij hebben bij het gebruik van uw persoonsgegevens voor dit doel een gerechtvaardigd belang, namelijk het aan de man brengen van onze producten en diensten. Iedere keer dat wij u een reclamemailing sturen, heeft u de mogelijkheid ons te laten weten hier geen prijs meer op te stellen. Zie hiervoor de afmeldlink onderaan iedere mailing. 

Bent u eenmalig klant bij ons, dan zullen wij u alleen reclameberichten toesturen als u ons daar vooraf uw toestemming voor heeft gegeven.

Bewaarperiode persoonsgegevens
Indien u een offerte bij ons heeft opgevraagd maar u geen klant bij ons geworden bent, zullen wij uw gegevens uiterlijk één jaar na ons laatste contact verwijderen. Ook indien wij een offerte van u hebben ontvangen, maar wij geen klant van u zijn geworden, zullen uw persoonsgegevens uiterlijk één jaar na ons laatste contact worden verwijderd. Bent u wel klant bij ons geworden of wij bij u, dan zullen wij uw persoonsgegevens bewaren voor de duur van tien jaar na het einde van het boekjaar waarin de overeenkomst met u volledig is uitgevoerd. De periode van tien jaar komt overeen met de periode waarbinnen wij verplicht zijn onze administratie te bewaren voor de afhandeling van onze garantie. Na afloop van deze periode zullen wij uw persoonsgegevens verwijderen.

Uw rechten
U heeft het recht om ons te vragen om uw eigen persoonsgegevens te mogen inzien. Als daartoe aanleiding bestaat, kunt u ons ook verzoeken om aanvulling van uw persoonsgegevens of om het wijzigen van onjuistheden. Daarnaast heeft u het recht om te vragen om uw persoonsgegevens te wissen of het gebruik van uw persoonsgegevens te beperken. Ook kunt u bij ons bezwaar maken tegen het verzamelen en gebruiken van uw gegevens of een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Tot slot kunt u ons verzoeken om verkrijging van uw persoonsgegevens of overdracht van die gegevens aan een ander. Om uw rechten te kunnen uitoefenen kunt u zich wenden tot: Bianca Wiegman, De Compagnie 7, 1689 AG Zwaag, 088-9722300, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Ook met vragen of voor meer informatie over het verzamelen en gebruiken van uw persoonsgegevens kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Zwaag, 22 mei 2018

  • header1.jpg
  • header2.jpg